Sørby Esport er en esport-forening og en afdeling af Sørbymagle Idrætsforening, der blev grundlagt i 1907 og er beliggende i Sørby, Slagelse, Danmark. Vi er stolte af at have en stærk organisation og en fast struktur, som lader vores medlemmer og gamere fokusere på deres spil og turneringer, mens vores ledelse kan fokusere på at lede og udvikle Sørby eSport. I januar 2016 afholdt vi Nordeuropas største FIFA 16 PlayStation 2v2-begivenhed, og igen den 7. maj 2016 afholdte vi en endnu større PlayStation FIFA 16 2v2-begivenhed med over 380 gamere og +200 tilskuere, og mere end 6000 USD i præmier og igen i oktober 2016 gentog vi succesen.

Hvem vi er ….

Sørby Esport er mere end 40 frivillige og esport-entusiaster, et professionelt ledelsesteam og en bestyrelse, som administrerer og leder den daglige drift. Vi har finansieret os selv ved bootstrapping og er ved at opbygge vores medlemsbase samt via vores stærke partnere. Vores brændstof er vores kærlighed til mennesker og vores kærlighed til gaming.

Vores bestyrelse består af erfarne ledere og esport-trænere, der både er dygtige til at lede mennesker, coache gamere, udvikle virksomheder og på samme tid sikre, at alle medlemmer og gamere er velkomne i Sørby Esport.

Hvad vi gør, og hvordan vi gør det …

Sørby Esport tilbyder træning, bootcamps, turneringer og gaming-arrangementer for både vores betalende medlemmer og gaming-elskende mennesker. Vores værdier er: “læring, respekt og fællesskab”.

Vi tror på at bidrage til læring, nye venskaber og at skabe sjove events samt en stærk eSport-kultur. Hver uge deltager mere end 130 gamere i vores online- og offline-træningssessioner i CS: GO, FIFA, Hearthstone, Overwatch og Rocket League, og vores medlemsbase vokser måned for måned.

Hvad vi tror på ….

Sørby Esport huser både casual og elite-gamere og sikrer, at alle, uanset niveau og færdigheder, har mulighed for at få nye venner og udvikle tætte relationer på tværs af køn, alder, religion og gaming-niveau.

Spred ordet …

Sørby Esport arbejder for at udbrede kendskabet til esport.

Bliv en del af en gaming-klub …

I samarbejde med Slagelse Kommune, uddannelsesinstitutioner og andre lokale aktører fremmer vi kendskabet til esport og udvikler esport lokalt og nationalt. Sørby esport arbejder på at gøre det lettere at engagere sig i esport og opnå adgang til klubmiljøer, hvor udøvelse af esport er en mulighed.

Styrk integration …

Sørby Esport arbejder på at styrke integrationen af minoritetsgrupper og/eller ikke-danske etniske grupper, asylansøgere og flygtninge gennem gaming-arrangementer, træning og andre positive oplevelser. Gennem disse begivenheder sigter vi mod at hjælpe mennesker til at bygge nye venskaber og relationer på tværs af kulturer, etniske grupper og religioner.

Gaming gavner uddannelse og erhvervslivet

Kernen i Sørby Esport er fællesskabet for børn, teenagere og voksne. Vi tror på mennesker, og det karakteriserer den måde, vi interagerer med vores medlemmer på.

Gamers har mulighed for at opbygge stærke tekniske og interpersonelle færdigheder og lære at tænke innovativt og ud af boksen. Disse kvaliteter kan være nyttige og praktiske i uddannelse og job i medier, podcasting, radio/tv, spil, spildesign, spiludvikling og softwaredesign/-udvikling mv.

Menu
Find Os På Facebook